اعلام حریق سنس

آتش ندا نمایندگی رسمی اعلام حریق سنس

نمایندگی رسمی اعلام حریق سنس
محصولات اعلام حریق سنس

⚠️به دلیل نوسانات قیمت جهت اطلاع از قیمت روز با کارشناسان ما در آتش ندا تماس بگیرید. ⚠️

شماره تماس:

02133922099   |  02140330377

اعلام حریق سنس

اعلام حریق سنس

شرکت فن آوری سانا پژوهش گستر با نام تجاری سنس (sens fire alarm)، محصولات خود را در زمینه سیستم اعلام حریق در سال ۱۳۸۷ به بازار عرضه کرد. سنس به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های تولید کننده در زمینه تجهیزات اعلام حریق در ابتدا محصولات اعلام حریق کانونشنال، سپس با پیشرفت تکنولوژی تجهیزات اعلام حریق آدرس پذیر را نیز ارائه داد. سنس یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تجهیزات اعلام حریق، محصولات خود را در سراسر ایران همچنین در کشور های همسایه نیز ارائه می دهد.

لیست قیمت اعلام حریق sens

به روز شده در آذر 1403

محصولقیمت (ریال) محصولقیمت(ریال)
آشکار ساز نشت مونوکسید کربن GD-300استعلام قیمت دتکتور دودی نقطه ای S2-2003.590.000
دتکتور حرارتی دما ثابت S2-2003.550.000دتکتور مولتی S2-2005.090.000
دتکتور حرارتی دما افزایشی S2-2004.150.000
مرکز کنترل 2 زون64.000.000مرکز کنترل 4 زون64.200.000
مرکز کنترل 6 زون64.500.000مرکز کنترل 8 زون64.700.000
مرکز کنترل 10 زون65.000.000مرکز کنترل 12 زون80.000.000
مرکز کنترل 14 زون84.000.000مرکز کنترل 16 زون86.000.000
مرکز کنترل 18 زون97.000.000مرکز کنترل 20 زون105.000.000
مرکز کنترل 22 زون110.000.000مرکز کنترل 24 زون115.000.000
آژیر 24 ولت RSF-903.450.000آژیر فلاشر 24 ولت RSF-913.490.000
شستی قابل ریست RC-1003.190.000ریموت اندیکاتور RX-99590.000
اسپری دود 300ml2.800.000برد رله اگزاست فن پنل کانونشنال 8.500.000

اعلام حریق متعارف سنس

معمولا این سیستم ها در مکان‌هایی که فضای کوچکی دارند و یا اینکه محدویت هزینه وجود دارد بکار گرفته می شوند.در واقع در سیستم اعلام حریق کانونشنال سنس، نمیتوان محل دقیق وقوع حریق را تشخیص داد. در این سیستم بسته به میزان مساحت مکان مورد نظر، تعداد زون ها متفاوت است. حداکثر در ۳۶ نوع از اجزا  و تجهیزات اعلام حریق شامل انواع مختلف دتکتور، شاسی ،آژیر و آژیر فلاشر قرار داده می شود.همه این تجهیزات و اجزا توسط کنترل پنل مرکزی به یکدیگر متصل می شوند. اجزا و تجهیزات اعلام حریق کانونشنال سنس به بخش های زیر تقسیم می شوند:

  • دتکتور کانونشنال سنس
  • مرکز کنترل کانونشنال سنس
  •  آژیر و آژیر فلاشر کانونشنال سنس
  •  شستی کانونشنال سنس
اعلام حریق متعارف سنس
چرا آتش ندا؟

گروه آتش ندا فعالیت خود را از سال ۱۳۸۳ با رویکردی تخصصی در زمینه سیستم اعلام حریق و اطفای حریق آغاز کرده است. با بهره گیری از دانش روز دنیا و تجارب فنی و ارائه ی خدمات پس از فروش خود را به یک از برترین شرکت های سیستم حفاظتی مطرح کرد. تمام تلاش آتش ندا در این سال ها ارائه برترین و با کیفیت ترین برند ها و محصولات سیستم اعلام حریق و اطفای حریق به مشتریان بوده است. آتش ندا این افتخار را دارد که به صورت رسمی نماینده چندین برند داخلی و خارجی باشد. همه ی این تلاش ها در این جهت بوده که این گروه بتواند سه  هدف خود یعنی معرفی، تحویل و پشتیبانی محصولات باکیفیت به مشتریان را محقق کند.

آدرس ما : لاله زار جنوبی، مجتمع تجاری بوشهری، طبقه ۲ واحد ۱۶

شماره تماس: 02133922099   | 02140330377

ضمانت اصالت کالا
پشتیبانی 24 ساعت
مرجوع کالا
معرفی کامل و جامع محصولات اعلام حریق سنس
پادکست کارشناسان ما مربوط به سیستم اعلام حریق سنس

دتکتور متعارف سنس

وظیفه اصلی دتکتور اعلام حریق تشخیص حریق می باشد که یکی از مهم ترین اجزای سیستم اعلام حریق محسوب می شود. هنگام وقوع آتش سوزی، به پنل مرکزی اعلام حریق پیغام ارسال می کند. دتکتور ها داری انواع مختلفی می باشند که بسته به  حساسیتی که به هر یک از نشانه های آتش از جمله دود ، حرارت ، منو اکسید کربن و … دسته بندی می شوند. که شامل دتکتور دودی ، دتکتور حرارتی ، دتکتور گازی، شعله ای و… دسته بندی می شوند. گرچه همه دتکتور برای تشخیص حریق بکار گرفته می شود اما هرکدام از این نوع دتکتور بسته به دقت ، عملکرد و محیط مورد استفاده قرار می گیرند. معمولا این نوع از تجهیزات اعلام حریق با ولتاژ 24 ولت کار می کنند اما دتکتور های نیز وجود دارند که با ولتاژ بیشتر یا کمتر تغذیه می کنند.

دتکتور متعارف سنس
شاسی سنس

شاسی سنس

یکی از تجهیزات اعلام حریق کاربردی و پرکاربرد شستی اعلام حریق می باشد. علاوه بر تشخیص حریق با استفاده از دتکتور و بصورت کاملا اتوماتیک، می توان از شاسی اعلام حریق برای تشخیص و ارسال سیگنال به پنل اعلام حریق بصورت دستی استفاده کرد. در واقع شاسی اعلام حریق برای مکان هایی کاربرد دارد که افراد رفت و آمد دارند و برای مکان های که انسان در آنجا حضور ندارد مورد استفاده قرار نمیگیرد. افراد با تشخیص حریق و وقوع آتش سوزی و فشار دادن شستی، سیگنالی به کنترل پنل ارسال میکنند. کنترل پنل نیز آژیرها و سیستم اطفای حریق را فعال می کند.

جنس درب مورد استفاده در شاسی معمولا از شیشه یا پلاستیک مقاوم است که این درب برابر پیشگیری از خرابکاری و محافظت مورد استفاده قرار می گیرد. شستی باید در مکان هایی که به راحتی قابل دیدن و دسترس هستند مانند پله ها، راهروها و ورودی و خروجی درب ها با ارتفاع مناسب از سطح زمین و همچنین مکانهایی که نور کافی دارند قرار داده شوند. همچنین  از قرار دادن در مکان هایی که امکان کثیف شدن آنها وجود دارد خودداری کرد.

فــروشـگــــاه آتــش نــــدا

نماینده رسمی تجهیزات سیستم های اعلام و اطفاء حریق سنس sens با مناسب ترین قیمت و بالاترین کیفیت

سال سابقه
0 +
مشتری وفادار
0 +
تنوع کالا بالا
0 +

آژیر فلاشر سنس

یکی دیگر از تجهیزات، آژیر اعلام حریق می باشد، که وظیفه اصلی آن هشدار، اعلام خطر و وقوع حریق به کلیه حاضر در محل است. در واقع تجهیزات هشداری دیداری و شنیداری هستند که در هنگام بروز آتش سوزی توسط پنل مرکزی فعال می شوند هنگامی که دتکتور ها وقوع حریق را تشخیص دادند و یا اینکه شستی اعلام حریق توسط افراد حاضر در محل فشرده شد و کنترل مرکزی اعلام حریق صحت وقوع آتش سوزی را تشخیص داد، آژیرها فعال میشود . 

در کنار آژیر ها، فلاشرها تجهیزات دیداری اعلام حریقی هستند که معمولا با رنگ قرمز بصورت ثابت و چشمک زن برای هشدار به افراد ناشنوا مورد استفاده قرار می گیرد. در هنگام نصب آژیر باید به این نکات توجه کرد که صدای آن در مکان های مانند پله ها، پاگرد، انباری و پارکینگ ها شنیده شود. همچنین در حد امکان، در هنگام نصب، تعداد آژیرها زیاد و صدای زنگ آنها کم و نوع صدای متفاوت با سایر صدا باشد.

صدای آژیر نباید کمتر از ۶۵ دسی بل باشد و در هرجای از ساختمان شنیده شود در هر زون حداقل یک آژیر وجود داشته باشند. معمولا آژیر و آژیر فلاشر برای هشدار به افراد داخل ساختمان به منظور تخلیه ساختمان ، عدم استفاده از آسانسور و انجام اقدامات لازم جهت اطفای حریق می باشد پس علاوه بر صدای بلند واضح و کم مصرف باید دارای تائیدیه آتش نشانی نیز باشد.

آژیر و فلاشر سنس علاوه بر طراحی و ظاهر بسیار زیبا دارای صدا و نور بسیار خوبی هستند. صدا و نور دو فاکتور بسیار مهمی در آژیر و فلاشر می باشد که در محصولات سنس ااین دو معیار به خوبی رعایت شده است . در آژیر های سنسن هم نوع سقفی و هم دیواری آنها وجود دارد که مناسب برای محیط های تجاری و مسکونی می باشد.

آژیر و فلاشر سنس علاوه بر کیفیت بسیار عالی، گارانتی و خدمات پس از فروش و دارا بودن تائیدیه آتش نشانی، قیمت بسیار مناسبی دارد. به جرات می توان گفت که این محصول از برندهای خارجی همنوع خود بسیار برتر است که مورد تایید کارشناسان سیستم اعلام حریق می باشد.

نصب اعلام حریق سنس

نصب اعلام حریق سنس  نسبت به دیگر سیستم های اعلام حریق تفاوت چشمگیری ندارد. این سیستم جزو سیستم های اعلام حریق آدرس پذیر است و در هنگام نصب دو سیم باید وارد قسمت شستی سیستم شود و دو سیم دیگر از طرف دیگر آن خارج شود. سر هم بندی سیم و کابل ها در قسمت ترمینال شستی سیستم اعلام حریق باید دقیقا با توجه به کاتالوگ انجام شود. به طور کلی سیستم اعلام حریق سنس سیستمی است که طبق معتبرترین و تخصصی ترین پروتکل های استاندارد اروپایی و با بکارگیری بروزترین فناوری های روز دنیا در تبریز تولید شده است. مرکز کنترل این اعلام حریق به صورت هوشمند طراحی شده است و نسبت به نویزهای مختلف ایجاد شده در محیط بسیار مقاوم است.

برای نصب اعلام حریق سنس باید از با استانداردترین روش های سیم کشی استفاده شود. در ابتدای امر باید نقشه ی سیم کشی اعلام حریق سنس به دقت خوانده شود و کابل کشی آن طبق دستورالعمل نقشه انجام شود. بعد از کابل کشی برای نصب سایر تجهیزات اعم از نصب دتکتور، آژیر و شستی اقدام شود. اولین گام برای نصب تجهیزات، زون بندی می باشد که برای این زون بندی باید مساحت تحت پوشش کمتر از ۳۰۰ متر مربع باشد همچنین فضاهای خالی موجود نیز باید تحت پوشش همین زون‌ها قراربگیرد.

نکته مهم دیگری که برای زون بندی باید به آن دقت کرد این است که فضای زون باید به صورتی باشد که آتش نشان حتی در بدترین حالت و مسیر برای پیدا کردن محل دقیق آتش سوزی مجبور نشود بیشتر از ۶۰ متر مسافت طی کند.

نصب و سیم کشی اعلام حریق سنس

مراحل نصب و سیم کشی اعلام حریق سنس

نصب اعلام حریق سنس معمولا در چند مرحله مختلف صورت می‌گیرد. هر کدام از این فرآیندها را به روش خاصی باید انجام دهید. از جمله مراحل نصب این سیستم‌ها عبارت‌اند از:

1. سیم کشی کردن دتکتورهای اعلام حریق سنس (sens)
2. سیم کشی و نصب کردن ریموت اندیکاتور یا چراغ سر درب ال‌ای دی (LED) اعلام حریق سنس
3. نحوه سیم کشی کردن شستی‌ها برای اعلام حریق‌های سنس
4. سیم کشی کردن برای اجراء و راه اندازی پنل اعلام حریق سنس
5. سیم‌بندی کردن آژیر و تمام ساندرها و تجهیزات هشدار
6. متصل کردن دتکتورهای گازی و فلومترها، پرشر سوئیچ در سیستم‌های اعلام حریق سنس

نصب آژیر سنس

آژیر اعلام حریق سنس بدون شک یکی از بهترین آژیرهای سیستم اعلام حریق است. این آژیرها توانایی تولید سه نوع صدای مختلف را دارند و با انواع مدارهای جدا کننده مجتمع سازگار است. این آژیرها با ولتاژهای بین ۱۵ تا ۳۰ ولت با توجه به نوع خود کار می کنند و خروجی صدای آنها با توجه به مدل متفاوت است ولی اغلب بین ۸۰ تا ۱۰۰ دسی بل محدوده خروجی صدای آنها است. برای نصب آژیر اعلام حریق سنس باید سیم بندی های آن به صورت موازی قرار بگیرند. روی پنل مرکزی خط آژیر مشخص شده است که تغذیه آژیرها باید از این قسمت خارج شود. با توجه به امکانات ساختمان نوع کابل آژیر مشخص می شود؛ به طور کلی برای ساختمان های مجهز به ریموت ال ای دی از کابل های سه رشته ای و برای سایر ساختمان ها از کابل های دو رشته ای استفاده می شود.

با توجه به طول مسیر در هر زون مقطع کابل مشخص می شود؛ مثلا برای طول های زیر ۱۰۰۰ متر کابل هایی با مقطع یک و نیم میلی متر مربع به کار می رود. بهتر است برای اینکه کابل ها دور از دسترس حیوانات جونده قرار بگیرند؛ محافظت مکانیکی از آنها به عمل آید. می توان سیم و کابل آژیر اعلام حریق سنس را به صورت توکار نیز نصب کرد. اگر در مسیر کابل های آژیر اعلام حریق کابل های مخابراتی و فشار قوی وجود داشته باشد باید از کابل های شیلد دار برای نصب آژیر استفاده شود. قبل از نصب آژیر باید دتکتور، اندیکاتور و شستی های سیستم اعلام حریق سنس نصب شده باشند.

نصب دتکتور دودی

در برخی موارد به نصب دو دتکتور دودی در یک مکان نیاز پیدا می شود؛ به عنوان مثال اگر در راهرویی که قرار است سیستم اعلام حریق نصب شود بر دیوارهای آن قفسه‌هایی نصب شده باشد که با سقف کمتر از ۳۰ سانتی متر فاصله داشته باشند؛ باید در دو طرف قفسه‌ها دتکتور دودی نصب شود.

از نصب دتکتور دودی در کنار دریچه‌های تهویه باید به شدت خودداری شود و حداقل فاصله دتکتور از دریچه ها که یک متر است باید رعایت شود.

نصب دتکتور دودی
نصب دتکتور حرارتی

نصب دتکتور حرارتی

دتکتورهای حرارتی به دو نوع دما ثابت و حساس به افزایش دما تقسیم بندی می شوند. نصب دتکتور دما ثابت در محل‌هایی مانند آشپزخانه و اتاق بخار انجام می شود در حالی که دتکتور حساس به افزایش دما برای مکان‌هایی که دتکتور دودی نامناسب است کاربرد دارد.

در این دتکتورها یک حسگر قراردارد که در دمای مشخصی تنظیم شده است که اگر دمای محیط به بالاتر از دمای تنظیم شده این دستگاه برود، عمل می کند.

عیب‌یابی اعلام حریق سنس

یکی از اولویت‌های کاری مهندسان و متخصصان امور تاسیسات در ساختمان، عیب‌یابی اعلام حریق است؛ زیرا این سیستم‌های اعلام حریق نقش مهمی در حفظ ایمنی ساختمان و جلوگیری از خسارت‌های ناشی از آتش سوزی دارد. عیب‌یابی سیستم‌های اعلام حریق یا تعمیر و نگهداری از این سیستم‌ها در ساختمان، باید همواره مورد توجه مدیران و ساکنان ساختمان‌ها باشد؛ چرا که گاهی اوقات به مرور زمان این دستگاه‌ها نیز مانند هر دستگاه دیگری دچار خطا و اشتباه می‌شوند که بایستی ضمن رفع آن به آپدیت دستگاه در زمان مناسب خود پرداخت تا دستگاه بتواند در زمان بروز خطر به درستی وظیفه خود را انجام دهد. تجهیزات اعلام حریق سنس هم مانند همه تجهیزات اعلام حریق دیگر نیازمند این عیب‌یابی و آپدیت دوره‌ای هستند و بنابراین عیب‌یابی اعلام حریق سنس، در ساختمان‌هایی که دارای این نمونه از تجهیزات ایمنی هستند، باید در الویت کاری آن ساختمان قرار گیرد.

تعمیر و نگهداری سیستم اعلام حریق

تعمیر و نگهداری سیستم اعلام حریق

سیستم‌های اعلام حریق دارای حساسیت بسیار بالایی هستند؛ برای این‌که در زمان سرویس سیستم بتوان دقیقا مشکل را عیب‌یابی کرد بایستی همواره همه ارورها و آلارم‌های سیستم، همراه با زمان این ارورها و آلارم‌ها ثبت شود. لازم به ذکر است که امروزه بیشتر سیستم‌های اعلام حریق دارای حافظه داخلی هستند ولی به دلایلی مانند دستکاری غیر کارشناسانه، قطع برق، قطع باطری امکان پاک شدن این حافظه همواره وجود خواهد داشت. بنابراین بهترین روش ثبت همه موارد خطاهای سیستم در طول مدت زمان استفاده است که می‌تواند بسیار رهگشا باشد. بر این اساس جهت عیب‌یابی اعلام حریق مستمر و ماخوذ به فایده بهتر است به حافظه سیستم اتکا نکرد و همه موارد را در دفتر یادداشتی به صورت جداگانه ثبت کرد.

هشدار کاذب سیستم اعلام حریق

در عیب‌یابی اعلام حریق، باید در نظر داشت که هشدارهای کاذب یا خطاهای سیستم اعلام حریق، شامل آلارم‌های کاذب یا ارورها و خطاهای اعلام حریق است که در سیستم‌های اعلام حریق اتوماتیک دیده می‌شود. این نوع از آلارم‌ها به دلیل عملکرد نادرست تجهیزات و یا استفاده‌های نادرست از این تجهیزات به وقوع می‌پیوندند.

به جهت عیب‌یابی اعلام حریق یا عیب‌یابی اعلام حریق سنس باید به شناسایی انواع آلارم‌های خطا در سیستم‌های اعلام حریق پرداخت. این آلارم‌ها شامل موارد ذیل می‌شود:

۱- خطا و آلارم‌هایی که در اثر انجام کارهای روزمره بروز می‌کند. اقداماتی مانند بو یا دود غذاها در پخت و پز، گرد و غبار، دود سیگار، ورود حشرات و غیره
۲- آلارم‌های ناشی از شکستن شیشه شستی‌های اعلام حریق
۳- آلارم‌های مربوط به بروز عیب و مشکل در شبکه سیستم اعلام حریق
۴- آلارم‌های مربوط به خطاهای از سر عجله و دستکاری‌های غیر کارشناسانه
۵- آلارم‌های ناشی از نصب ناصحیح و نادرست تجهیزات وعدم حفظ و نگهداری درست

روش کاهش هشدارهای خطا در سیستم اعلام حریق

لازم به ذکر است که در شبکه‌های اعلام حریق بزرگ‌تر همواره امکان بروز خطا هم بیشتر می‌شود. برای رفع این مشکل، بایستی از سیستم‌های به روزتر و پیشرفته‌تر استفاده کرد. از روش‌های کاهش هشدارهای خطا در سیستم اعلام حریق می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد که در صحت تشخیص و درستی عیب‌یابی اعلام حریق نقش مهمی ایفا می‌کنند:
۱- می‌توان میزان حساسیت دتکتور را کم کرد؛ البته این روش کار درستی نیست و فقط در زمانی مجاز است که دتکتور بیش از حد حساس باشد.
۲- بکارگیری تجهیزات و سیستم‌های پیشرفته‌تر مثل سیستم اعلام حریق آدرس‌پذیر و هوشمند فایر گارد؛ این سیستم‌ها تقریبا بدون خطای خاصی عمل می‌کنند مگر این‌که عامل انسانی مسبب بروز خطا باشد.
۳- بکارگیری سیستم تایید هشدار؛ به این صورت که قسمت هشدار در حدود ۳۰ ثانیه صبر می‌کند تا گزارش ارسالی از سمت دتکتور ابتدا از طریق پنل اعلام حریق مورد بررسی قرار گیرد.

آموزش به ساکنان برای رفع خطای سیستم اعلام حریق

همواره‌عدم آشنایی افراد ساکن در محل یا دستکاری‌های غیر کارشناسانه سیستم اعلام حریق؛ توسط افراد نا آشنا و ساکنین باعث بروز آلارم‌های کاذب در سیستم اعلام حریق می‌شود؛ بنابراین یکی از ضروریات استفاده از این تجهیزات در ساختمان، آموزش ساکنان آن ساختمان است. سیستم‌های ساده‌تر و یا کاربر پسندتر را افراد می‌توانند با سرعت و سهولت بیشتری آموزش ببینند و یاد بگیرند. بعضی از سیستم‌های اعلام حریق دارای مانیتور و یا دارای نرم افزارهای مانیتورینگ دار هستند که یادگیری آن‌ها قطعا با سهولت بیشتری همراه است؛ البته لازم به ذکر است که نصب و راه اندازی اولیه این سیستم‌های اعلام حریق؛ حتما باید توسط متخصصین این فن و کارشناسان خبره صورت بگیرد. بر این اساس آموزش و آشنایی اولیه برای عیب‌یابی اعلام حریق توسط ساکنین از اهمیت فوق العاده‌ایی برخوردار است.

سوالات متداول

سیستم اعلام حریق یکی از مهمترین تجهیزات در ساختمان های امروزی است که به صورت 24 ساعته وضعیت ساختمان را رصد میکند و در صورت وقوع آتش سوزی فعال میشود و محل دقیق آن را به شما اطلاع میدهد.

برند های خارجی و داخلی مختلفی در زمینه تولید لوازم و تجهیزات اعلام حریق فعالیت دارند که از جمله میتوان به آریاک، زیتکس، تسلا، سایان، سنس و … اشاره کرد که از بین آنها قطعا سنس یکی از بهترین برند های تولید کننده سیستم های اعلام حریق در کشور است.

کانونشنال یا متعارف + آدرس پذیر

تجهیزات سیستم اعلام حریق بر اساس نوع آن به شرح زیر است : 

تجهیزات اعلام حریق کانونشنال سنس : آژیر، فلاشر، دتکتور، ریموت اندیکاتور، مرکز کنترل

تجهیزات اعلام حریق آدرس پذیر سنس : آژیر، فلاشر، دتکتور، ریموت اندیکاتور، مرکز کنترل آدرس پذیر، شستی، پروگرمر

آتش ندا نماینده رسمی برند سنس در کشور است که میتوانید برای خرید و دریافت مشاوره با شماره های زیر در تماس باشید :

 02133922099   | 02140330377

و یا به صورت حضوری به آدرس ما واقع در لاله زار جنوبی، مجتمع تجاری بوشهری، طبقه ۲ واحد ۱۶، مراجعه کنید.

بله، تمامی محصولات و تجهیزات اعلام حریق سنس دارای تاییدیه‌های استاندارد ملی ایران و CE اروپا می باشد.

قیمت محصولات اعلام حریق با توجه به تجهیزات مورد نیاز، مساحت ساختمان و تعداد زون های آن محاسبه میشود.

سری های آموزشی آتش ندا
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نیاز به کمک دارید؟ پیام دهید